Veldwerker Bodemonderzoek (regio Zwolle)

‘Je bent een aanpakker die elke dag voor kwaliteit gaat. Je bent precies in je werk, je vindt het leuk om zelf je werk te plannen en alleen op pad te gaan. Uiteraard werk je hierbij nauw samen met je collega’s.’

Dit is jouw uitdaging

Als gecertificeerd veldwerker ga je aan de slag in de regio midden- en noord Nederland. Je gaat bijdragen aan een nieuw op te zetten vestiging in de regio Zwolle, waarmee BodemBasics zich wil gaan richten op uitbreiding naast de bestaande vestiging in Oosterhout (NB).

Als veldtechnicus ben je betrokken bij de uitvoering van milieukundige bodemonderzoeken. Je werk bestaat uit het veldwerk dat hoort bij bodemonderzoek in het stedelijk gebied. Ook waterbodem-, asbest-, puin- of fundatieonderzoeken staan op het programma. In deze functie ben je zelf verantwoordelijk voor de volgorde waarin je de geplande opdrachten uitvoert. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers en je koppelt je bevindingen in het veld digitaal en mondeling terug. Naast de uitvoering van onderzoeken ben je inzetbaar voor de milieukundige begeleiding van bodemsaneringen, hierbij gaat het vooral om de ‘uitplaatsingen’ van verontreinigde grond. Voordat je aan de slag gaat, krijg je een interne opleiding, het is onze intentie om je te laten doorontwikkelen tot een allround medewerker bodemonderzoek.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde en relevante mbo/hbo-studie en minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • zelfstandige en gestructureerde werkhouding, (je bent ook in teamverband op je plek)
  • rijbewijs B
  • SIKB Beoordelingsrichtlijnen 1001, 2001, 2002 en 2018

Werken bij BodemBasics

Bij BodemBasics geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. BodemBasics kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze kleine organisatie.

BodemBasics BV

Als onafhankelijk Veldwerkbureau is BodemBasics actief binnen de bodemadvieswereld. Bodembasic levert op nationaal niveau veldwerkdiensten zoals milieuhygiënisch bodemonderzoek, partijkeuringen, en milieukundige begeleiding van saneringen. Het jonge team zet door de platte organisatiestructuur samen de schouders onder leuke projecten.

Interesse

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Voor meer informatie neemt u contact op met Bram van Driessche, telefoonnummer 0611352107.

Mail je brief en CV