Junior Veldwerker Bodemonderzoek

Je bent een schoolverlater die elke dag voor kwaliteit gaat. Je bent precies in je werk en bent leergierig.

Dit is jouw uitdaging

Als junior veldtechnicus ben je betrokken bij de uitvoering van milieukundige bodemonderzoeken. Je werk bestaat uit het veldwerk dat hoort bij bodemonderzoek in het stedelijk gebied. Ook waterbodem-, asbest-, puin- of fundatieonderzoeken staan op het programma. In deze functie ben je samen met de collega die je opleid verantwoordelijk voor de volgorde waarin je de geplande opdrachten uitvoert. Je werkt nauw samen met opdrachtgevers en je koppelt je bevindingen in het veld digitaal en mondeling terug. Naast de uitvoering van onderzoeken ben je bereid een opleiding te volgen voor de milieukundige begeleiding van bodemsaneringen, hierbij gaat het vooral om de ‘uitplaatsingen’ van verontreinigde grond. Voordat je zelfstandig opdrachten uit kunt voeren krijg je een interne opleiding, het is onze intentie om je te laten doorontwikkelen tot een allround medewerker bodemonderzoek.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Jonge professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde en relevante mbo- studie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • een zelfstandige en gestructureerde werkhouding
  • zelfstandige en gestructureerde werkhouding, (je bent ook in teamverband op je plek)
  • rijbewijs B
  • In het bezit zijn van SIKB Beoordelingsrichtlijnen 1001, 2001, 2002, 2018 en/of 6001 is een pre

Werken bij BodemBasics

Bij BodemBasics geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. BodemBasics kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze kleine organisatie.

BodemBasics BV

Als onafhankelijk Veldwerkbureau is BodemBasics actief binnen de bodemadvieswereld. Bodembasics levert op nationaal niveau veldwerkdiensten zoals milieuhygiënisch bodemonderzoek, partijkeuringen, en milieukundige begeleiding van saneringen. Het jonge team zet door de platte organisatiestructuur samen de schouders onder leuke projecten

Interesse

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Voor meer informatie neemt u contact op met Bram van Driessche, telefoonnummer 0611352107.

Mail je brief en CV