Het Corona virus heeft een grote impact op de maatschappij en dus ook op BodemBasics.
BodemBasics volgt hierin de richtlijnen en de adviezen van het RIVM. We houden de actuele maatregelen nauwlettend in de gaten en anticiperen hierop waar nodig. Voor ons staat de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers centraal. We zetten ons maximaal in om de risico’s in het veld en op kantoor zoveel mogelijk te beperken. Hierbij houden we er ook rekening mee dat wij onze opdrachtgevers zoveel mogelijk van dienst willen zijn en de kwaliteit en flexibiliteit kunnen leveren die u van ons gewend bent.

Onze veldmedewerkers rijden separaat naar de locaties toe. Op locatie zullen zij zich houden aan de 1,5 meter maatregel en overige maatregelen. Dit kan inhouden dat bepaalde werkzaamheden op dit moment niet uitgevoerd kunnen worden. Hier zullen wij altijd met u vooraf in overleg gaan. Gelukkig is in het veld veel van onze werkzaamheden wél mogelijk met de inachtneming van de maatregelen van het RIVM.

De maatregelen hebben wel invloed op de overleggen tussen u en BodemBasics. Wij proberen zoveel mogelijk telefonisch met u te overleggen en waar wenselijk kan er overlegt worden middels videobellen.

Wij hopen dat de situatie in Nederland snel onder controle is en u in goede gezondheid weer te kunnen zien.