Sinds januari jongstleden heeft Bram van Driessche het directeurschap van Daan de Wijs overgenomen.

Bram stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Bram van Driessche. Ik woon samen met mijn vriendin en twee kinderen in Etten-Leur.
In mijn vrije tijd besteed ik met veel plezier mijn tijd aan mijn gezin. Als ik daar even aan kan ontsnappen ga ik graag het bos in om te mountainbiken of ben ik terug te vinden in bourgondisch Breda, waar ik geboren en getogen ben.
Ik heb een kleine 20 jaar ervaring op het gebied van Milieu, Bodem, Veiligheid en Pipeline Management. Vanaf 1 januari 2020 ben ik de uitdaging aan gegaan om het jonge bedrijf BodemBasics verder vorm te gaan geven en te laten uitgroeien tot een stabiele, betrouwbare en flexibele partner op het gebeid van Milieu en Bodem. Een uitdaging waar ik erg veel zin in heb en erg enthousiast over ben. Samen met het enthousiaste en deskundige team aan veldwerkers en milieukundige begeleiders staan we elke dag voor U klaar om U te ondersteunen bij uw projecten.